Kuaför Arslan yeni yerinde!

EKONOMİ 22.04.2022 - 10:08, Güncelleme: 22.04.2022 - 10:08 4349+ kez okundu.
 

Kuaför Arslan yeni yerinde!

Bulancak’ta uzun yıllardan bu yana bayan kuaförü olarak müşterilerine hizmet veren Kuaför Arslan yeni yerine taşındı.
İhsaniye Mahallesi üzerinde ki işyerinde müşterilerine hizmet veren Kuaför Arslan, eski işyerinin 20 metre ilerisinde yeni salonunda faaliyete başladı. Yaklaşık 200 metrekare salonunda müşterilerine hizmet vereceklerini ifade eden Kuaför Arslan Karabaş, “Yaklaşık 21 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyorum. 8 yıl önce kendi kuaför salonumu açarak Bulancak ve bölge kadınlarımızın güzelliğine ortak olmak için mücadele ediyoruz. Şimdi de yeni işyerimize taşınarak daha refah ve daha geniş bir salonda bayan müşterilerimize hizmet vereceğiz. İşinin ehli ekip arkadaşlarımla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her geçen gün kendimizi yenileyerek hizmete devam edeceğiz. Tüm bayan hemşerilerimizi yeni salonumuza bekliyoruz” dedi.
Bulancak’ta uzun yıllardan bu yana bayan kuaförü olarak müşterilerine hizmet veren Kuaför Arslan yeni yerine taşındı.

İhsaniye Mahallesi üzerinde ki işyerinde müşterilerine hizmet veren Kuaför Arslan, eski işyerinin 20 metre ilerisinde yeni salonunda faaliyete başladı.

Yaklaşık 200 metrekare salonunda müşterilerine hizmet vereceklerini ifade eden Kuaför Arslan Karabaş, “Yaklaşık 21 yıldır bayan kuaförlüğü yapıyorum. 8 yıl önce kendi kuaför salonumu açarak Bulancak ve bölge kadınlarımızın güzelliğine ortak olmak için mücadele ediyoruz. Şimdi de yeni işyerimize taşınarak daha refah ve daha geniş bir salonda bayan müşterilerimize hizmet vereceğiz. İşinin ehli ekip arkadaşlarımla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her geçen gün kendimizi yenileyerek hizmete devam edeceğiz. Tüm bayan hemşerilerimizi yeni salonumuza bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.