Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
30 Aralık 2020 - 17:20

Krizlerin fırsata dönüştüğü bir yeni yıl diliyorum

Basın İlan Kurumu Ordu (Giresun) Şube Müdürü Engin Kaşdaş yayınladığı yeni yıl mesajında; “Hep birlikte önemli hadiselere şahitlik ettiğimiz ve dünyayı kasıp kavuran Pandemi sürecinin gölgesinde geçen 2020 yılını geride bırakıyor, inşallah, çok daha güzel gelişmeleri yine hep birlikte yaşayacağımız 2021 yılına giriyoruz.

0 Okunma 0 Paylaşım
Krizlerin fırsata dönüştüğü bir yeni yıl diliyorum

Bu vesile ile geride bıraktığımız 2020 yılında maruz kaldığımız Pandemi süreci ve terörle mücadele başta olmak üzere yitirdiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlara ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Rabbim’den, 2021 yılının ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor; krizlerin fırsata dönüştüğü sağlık, esenlik, huzur ve bereket dolu yeni bir yıl diliyorum” dedi.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!