Kritik maçta mağlup olduk
GZT Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar ıralamada gerisinde bulunan Kasımpaşa’ya mağlup olarak kritik 3 puanı kaybetti.
Soğuk ve karlı havada oynanan karşılaşmanın 12. dakikasında Hajradinovic kafa vuruşu direkten döndü. Kasımpaşa’da Ben Ouanes dönen topu tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.
GZT Giresunspor 30. dakikada 10 kişi kaldı. Joey Pelupessy, rakibine müdahale etmek isterken ıslak zeminde kaydı ve tekmesi Doğucan’ın suratına geldi. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Pelupessy sert müdahalesi sonrası direkt kırmızı kartla oyundan ihraç etti. İlk devre 1-0 Kaşımpaşa üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın 60. Dakikasında ceza sahası içerisinde İbrahime Balde’nin eline çarpan topu Hakem Uğurlu, Var’dan gelen bilgiye göre pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Kasımpaşa’da Florent Hadergjonaj penaltıyı gole çevirerek takımını 2-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında ataklar sonuç vermezken maç Konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Giresunspor haftayı 25 puanla kapatırken, Konuk ekip Kasımpaşa aldığı galibiyet ile puanını 21’e çıkardı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
TBB’den Bulancak Belediyesine ekskavatör hibesi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







