Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
15 Mart 2024 - 15:24 - Güncellenme: 15 Mart 2024 - 15:33 G: 15 Mart 2024 - 15:33

Konya Bulancaklı hemşehrilerine seslendi

İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, Bulancak Meydanında halka seslendi. Konya, “Yıllardır Bulancak’ta iki parti arasına sıkışmış siyasette artık bizde varız ve iddialıyız.” dedi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Konya Bulancaklı hemşehrilerine seslendi

Bulancak Meydanında vatandaşlara ve İYİ Partililere seslenen Selda Konya, “Adaylığımızın açıklandığı anda bu şehri sokak sokak gezerek notlarımızı aldık ve bu şehrin tüm eksiklerini biliyoruz. Onları tamamlamak için geliyoruz. Bulancak’ta yapılacak iş kalmadı diyenlere sesleniyoruz. Bulancak’ta yapılacak çok iş var. Ranta ve soyguna dur demek istiyoruz.” dedi.

Otopark ve yeşil alan sorunlarını da ele alan Selda Konya, “İlk önce vatandaş ve esnaf odaklı bir belediyecilik yapmayı planlıyoruz. Gençlere istihdam sağlayacak, kadınlarımızı evlere mahkûm etmeden sosyal hayata katılacağı projelerle; vatandaşlarımızı destekleyeceğiz. Emeklilere yönelik çalışmalar gerçekleştirip onları ekonomik olarak belediye bütçesiyle ihtiyaç sahiplerini rahatlatmak istiyoruz. Bölen değil birleştiren, ayıran değil büyüten, kutuplaştıran değil buluşturan bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Konya'nın konuşmasının ardından kürsüye İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu çıktı. Karadenizli olduğunu ve çocukluğunun Bulancak’ta geçtiğini dile getiren Dervişoğlu, Bulancak’ın geçmişine değinerek Bulancak adayları Selda Konya’ya destek sözü istedi.

#İYİ Parti #Bulancak #Giresun #Bulancak Meydanı #Selda Konya

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!