‘Konunun belediyemizle ilgisi yoktur’

GÜNDEM 14.10.2021 - 16:49, Güncelleme: 14.10.2021 - 16:49 2348+ kez okundu.
 

‘Konunun belediyemizle ilgisi yoktur’

Giresun Belediyesinden 14 Ekim 2021 Perşembe günü manşetten verdiğimiz "Bu vahşetin sorumlusu kim?" haberimize ve sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklama yapıldı.
Giresun Belediyesi, kentte boş bir alanda açılan çukurda çok sayıda köpek ölüsü bulunduğuna dair sosyal medyada yer alan paylaşımların, doğal şekilde ölen köpeklerle ilgili olduğunu bildirdi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, veterinerlik birimine bağlı hayvan barınağıyla ilgili sosyal medyada son günlerde gerçeği yansıtmayan asılsız bilgiler paylaşıldığı, bahsi geçen durumun doğal şekilde ölen hayvanların gömülme işlemleriyle ilgili olduğu aktarıldı. Açıklamada, "Konunun belediyemizle ilgisi yoktur. Hayvanlar hayatı birlikte yaşadığımız yaşam dostlarımızdır. Onlar için hayattayken de yaşamları son bulurken de Giresun Belediyesi olarak tüm hassasiyetler sonuna kadar yerine getirilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesine yer verildi.  
Giresun Belediyesinden 14 Ekim 2021 Perşembe günü manşetten verdiğimiz "Bu vahşetin sorumlusu kim?" haberimize ve sosyal medya paylaşımlarına ilişkin açıklama yapıldı.

Giresun Belediyesi, kentte boş bir alanda açılan çukurda çok sayıda köpek ölüsü bulunduğuna dair sosyal medyada yer alan paylaşımların, doğal şekilde ölen köpeklerle ilgili olduğunu bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, veterinerlik birimine bağlı hayvan barınağıyla ilgili sosyal medyada son günlerde gerçeği yansıtmayan asılsız bilgiler paylaşıldığı, bahsi geçen durumun doğal şekilde ölen hayvanların gömülme işlemleriyle ilgili olduğu aktarıldı.

Açıklamada, "Konunun belediyemizle ilgisi yoktur. Hayvanlar hayatı birlikte yaşadığımız yaşam dostlarımızdır. Onlar için hayattayken de yaşamları son bulurken de Giresun Belediyesi olarak tüm hassasiyetler sonuna kadar yerine getirilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadesine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.