Komşu Ordu'da bir kişi tartıştığı yengesini silahla yaraladı

ASAYİŞ 21.05.2022 - 15:16, Güncelleme: 21.05.2022 - 15:16 6944+ kez okundu.
 

Komşu Ordu'da bir kişi tartıştığı yengesini silahla yaraladı

Ordu'da bir kişi tartıştığı yengesini silahla yaraladı
Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir kişi, tartıştığı yengesini silahla ateş ederek yaraladı. İlçenin Yeşilgüneycik Mahallesi'nde R.G. (62) ile kardeşi A.G. (50) ve eşi E.G. (44) arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu R.G, ruhsatsız tabancasıyla A.G. ve karısı E.G'ye 7 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan E.G, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan R.G. ise İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin arama köpekleriyle yaptığı çalışma sonucu mahallenin kırsal kesiminde yakalandı. Gözaltına alınan R.G'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Ordu'da bir kişi tartıştığı yengesini silahla yaraladı

Ordu'nun Akkuş ilçesinde bir kişi, tartıştığı yengesini silahla ateş ederek yaraladı. İlçenin Yeşilgüneycik Mahallesi'nde R.G. (62) ile kardeşi A.G. (50) ve eşi E.G. (44) arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu R.G, ruhsatsız tabancasıyla A.G. ve karısı E.G'ye 7 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan E.G, Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan R.G. ise İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin arama köpekleriyle yaptığı çalışma sonucu mahallenin kırsal kesiminde yakalandı.

Gözaltına alınan R.G'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.