KOMBİNE BİLETLERİ SATIŞTA!

SPOR 27.06.2022 - 16:21, Güncelleme: 27.06.2022 - 16:21 3039+ kez okundu.
 

KOMBİNE BİLETLERİ SATIŞTA!

Süper Lig temsilcimiz Giresunspor ’un 2022 - 2023 Süper Lig sezonunda Çotanak Spor Kompleksi'nde oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışları 27 Haziran Pazartesi itibariyle satışa sunulduğu belirtildi.
Giresunspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ‘2021/2022 kombine sahiplerine www.passo.com.tr, Passo Mobil ve Passolig gişelerinden %15 indirim uygulanacaktır.  2022/2023 Futbol Sezonu kombine satışı sürecinde, www.passo.com.tr  web sitesi, Passolig gişelerinden ve Passo Mobil üzerinden kombine satın alımı işlemleri gerçekleştirilebilecektir. Kombine satışları sadece Giresunspor logolu Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır. Kombine satışı için taraftarların Giresunspor logolu Passolig Kartlarının E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2023’ye kadar uzatmaları gerekmektedir.  Not: Kombine biletler satışa çıktığında maçlık biletlerin taban fiyatı belirlenecek olup, sezon içerisinde bu fiyatların altına inilmeyerek kombine bilet alan taraftarlarımız maddi anlamda mağduriyet yaşamasının önüne geçilecektir. Temmuz ayı itibari ile E-bilet sistemi yıllık kullanım bedellerinde zam beklenmektedir. Taraftarlarımızın bu zam oranı ile karşılaşmamaları için yeni kart çıkaracakların ve Passolig Kart yenileme süresi gelenlerin işlemlerini haziran ayı içerisinde yapmalarını öneriyoruz’ denildi. Ayrıca yapılan açıklamada; ‘Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden yapılacak işlemlerde; Tüm World özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit Tüm Axess özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit. Tüm Bonus, HSBC Advantage, Halkbank Paraf, Maximum, Card Finans, Ziraat Bankası Combo kredi kartlarına 3 veya 5 Taksit. ( 3 taksit için %5,90, 5 taksit için %8,30 vade farkı tahsil edilecektir.) Passolig Gişelerinden yapılacak işlemlerde; Tüm Bonus, Maximum, Card Finans, Ziraat Bankası Combo özellikli kredi kartlarına 3 veya 5 Taksit ( 3 taksit için %5,90, 5 taksit için %8,30 vade farkı tahsil edilecektir.)’ belirtildi.  
Süper Lig temsilcimiz Giresunspor ’un 2022 - 2023 Süper Lig sezonunda Çotanak Spor Kompleksi'nde oynayacağı tüm resmi iç saha karşılaşmalarını kapsayan sezonluk kombine bilet satışları 27 Haziran Pazartesi itibariyle satışa sunulduğu belirtildi.

Giresunspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada; ‘2021/2022 kombine sahiplerine www.passo.com.tr, Passo Mobil ve Passolig gişelerinden %15 indirim uygulanacaktır. 

2022/2023 Futbol Sezonu kombine satışı sürecinde, www.passo.com.tr  web sitesi, Passolig gişelerinden ve Passo Mobil üzerinden kombine satın alımı işlemleri gerçekleştirilebilecektir.
Kombine satışları sadece Giresunspor logolu Passolig Kart sahiplerine yapılacaktır.
Kombine satışı için taraftarların Giresunspor logolu Passolig Kartlarının E-Bilet kullanım süresini 31 Mayıs 2023’ye kadar uzatmaları gerekmektedir.  Not: Kombine biletler satışa çıktığında maçlık biletlerin taban fiyatı belirlenecek olup, sezon içerisinde bu fiyatların altına inilmeyerek kombine bilet alan taraftarlarımız maddi anlamda mağduriyet yaşamasının önüne geçilecektir. Temmuz ayı itibari ile E-bilet sistemi yıllık kullanım bedellerinde zam beklenmektedir. Taraftarlarımızın bu zam oranı ile karşılaşmamaları için yeni kart çıkaracakların ve Passolig Kart yenileme süresi gelenlerin işlemlerini haziran ayı içerisinde yapmalarını öneriyoruz’ denildi.

Ayrıca yapılan açıklamada; ‘Passo.com.tr ve Passo Mobil uygulaması üzerinden yapılacak işlemlerde; Tüm World özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit
Tüm Axess özellikli kredi kartlarına 3+3 veya 5+3 Taksit. Tüm Bonus, HSBC Advantage, Halkbank Paraf, Maximum, Card Finans, Ziraat Bankası Combo kredi kartlarına 3 veya 5 Taksit. ( 3 taksit için %5,90, 5 taksit için %8,30 vade farkı tahsil edilecektir.)

Passolig Gişelerinden yapılacak işlemlerde; Tüm Bonus, Maximum, Card Finans, Ziraat Bankası Combo özellikli kredi kartlarına 3 veya 5 Taksit ( 3 taksit için %5,90, 5 taksit için %8,30 vade farkı tahsil edilecektir.)’ belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.