‘Kimseden çekinme lüksümüz yok’

SPOR 14.07.2021 - 14:41, Güncelleme: 14.07.2021 - 14:41 2312+ kez okundu.
 

‘Kimseden çekinme lüksümüz yok’

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapma hedefleri olduğunu söyledi.
Keleş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonu fikstürünün çekilmesinin ardından kulüp medyasına açıklamada bulundu. Sezonun ilk maçında Galatasaray'ı konuk edeceklerini hatırlatan Keleş, şöyle konuştu: "Evimizde Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Galatasaray büyük bir camia. Sezona zorluk derecesi oldukça yüksek bir maçla başlayacağız. Galatasaray'ın gücüne saygı duyuyoruz fakat kimseden çekinme lüksümüz yok. Taraftarlarımızın önünde oynayacağımız sezonun ilk maçında sahadan güzel bir skorla ayrılma ve 44 yıl sonra döndüğümüz Süper Lig'e Giresunspor'a yakışır bir başlangıç yapma niyetindeyiz."  
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapma hedefleri olduğunu söyledi.

Keleş, Süper Lig'de 2021-2022 sezonu fikstürünün çekilmesinin ardından kulüp medyasına açıklamada bulundu.

Sezonun ilk maçında Galatasaray'ı konuk edeceklerini hatırlatan Keleş, şöyle konuştu:

"Evimizde Galatasaray ile karşı karşıya geleceğiz. Galatasaray büyük bir camia. Sezona zorluk derecesi oldukça yüksek bir maçla başlayacağız. Galatasaray'ın gücüne saygı duyuyoruz fakat kimseden çekinme lüksümüz yok. Taraftarlarımızın önünde oynayacağımız sezonun ilk maçında sahadan güzel bir skorla ayrılma ve 44 yıl sonra döndüğümüz Süper Lig'e Giresunspor'a yakışır bir başlangıç yapma niyetindeyiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.