Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 165 bin TL tazminat ödeyecek

SİYASET 13.04.2022 - 15:24, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:24 5363+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a 165 bin TL tazminat ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 4 davaya ilişkin tazminat kararları Yargıtay tarafından onandı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 165 bin lira tazminat ödeyecek.ANKARA (İGFA) - Yargıtay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan 4 davada verilen tazminat kararlarını kesinleştirdi. Açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptı. Aydın, yazılı yaptığı açıklamada Yargıtay'ın kararlarında, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerinin ifade özgürlüğünün sınırlarını aştığına dikkat çekildiğine vurgu yaptı. Man adası iddiaları ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının kişisel saldırı niteliğinde olduğu sonucuna varıldığını kaydeden Aydın, onaylanan karalar sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 165 bin liralık manevi tazminat ödemesine hükmedildiğini söyledi. Aydın sosyal medya hesabından da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte sorumlu tutulduğu tutar 165 bin TL olduğunu kaydederek, başkaca kesinleşen bir davanın bulunmadığını kaydetti. https://twitter.com/hsynaydn/status/1514188957537521664

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açtığı 4 davaya ilişkin tazminat kararları Yargıtay tarafından onandı. Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 165 bin lira tazminat ödeyecek.

ANKARA (İGFA) - Yargıtay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan 4 davada verilen tazminat kararlarını kesinleştirdi.

Açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın yaptı.

Aydın, yazılı yaptığı açıklamada Yargıtay'ın kararlarında, Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerinin ifade özgürlüğünün sınırlarını aştığına dikkat çekildiğine vurgu yaptı. Man adası iddiaları ile ilgili olarak da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının kişisel saldırı niteliğinde olduğu sonucuna varıldığını kaydeden Aydın, onaylanan karalar sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 165 bin liralık manevi tazminat ödemesine hükmedildiğini söyledi.

Aydın sosyal medya hesabından da Kemal Kılıçdaroğlu'nun ferileri ile birlikte sorumlu tutulduğu tutar 165 bin TL olduğunu kaydederek, başkaca kesinleşen bir davanın bulunmadığını kaydetti.

https://twitter.com/hsynaydn/status/1514188957537521664
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.