Keşap’ta heyelan paniği! Engelli vatandaş tahliye edildi
Keşap ilçesine bağlı Unaca köyünde, engelli bir vatandaşın yaşadığı evin arka kısmında heyelan meydana geldi.
Bölgede etkili olan yağışların ardından meydana gelen heyelan sonrası Giresun İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri harekete geçti. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle evde bulunan engelli vatandaş güvenli şekilde tahliye edildi.
Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan evden çıkarılan vatandaşın, konaklamasının sağlanması amacıyla Keşap Öğretmenevine götürüldüğü belirtildi.
Heyelanın meydana geldiği bölgede gerekli güvenlik önlemleri alınırken, Giresun İl Özel İdaresi ve AFAD ekiplerinin çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle olası yeni heyelanlara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
Kaynak: Haber Merkezi
Galeri
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Ücretsiz Kanser Tarama Aracı Bulancak’ta
Görüntüle →İlginizi Çekebilir












