Keşap MYO'da mezuniyet coşkusu

EĞİTİM 20.06.2022 - 14:58, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:58 3692+ kez okundu.
 

Keşap MYO'da mezuniyet coşkusu

Keşap Meslek Yüksekokulu 2021 – 2022 Akademik yılı mezuniyet töreni yüksekokul bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Keşaplı hemşerimiz Erdem Şahin'in sazıyla yapmış olduğu müzik dinletisi ile başlayan tören, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Keşap MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Beytullah Dönmez, Keşap Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün konuşmalarıyla devam etti. Törene Keşap Emniyet Müdürü, Jandarma Karakol Komutanı, KYK Yurt Müdürü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri üniversite idari ve akademik personelleri ile aileler katıldı. Keşap Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan mezuniyet töreni mezun öğrenciler ve öğretim elemanlarının yürüyüşüyle başladı. Okul birincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencisi Buket Hancı mezuniyet konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından Öğrencilere temsili diplomaları verildi. Daha sonra kep atan öğrenciler mezuniyet coşkusunu doya doya yaşadı.  
Keşap Meslek Yüksekokulu 2021 – 2022 Akademik yılı mezuniyet töreni yüksekokul bahçesinde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Keşaplı hemşerimiz Erdem Şahin'in sazıyla yapmış olduğu müzik dinletisi ile başlayan tören, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Keşap MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Beytullah Dönmez, Keşap Kaymakamı Yunus Emre Altıner ve Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün konuşmalarıyla devam etti. Törene Keşap Emniyet Müdürü, Jandarma Karakol Komutanı, KYK Yurt Müdürü, siyasi partilerin ilçe temsilcileri üniversite idari ve akademik personelleri ile aileler katıldı.

Keşap Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan mezuniyet töreni mezun öğrenciler ve öğretim elemanlarının yürüyüşüyle başladı. Okul birincisi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencisi Buket Hancı mezuniyet konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.
Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin verilmesinin ardından Öğrencilere temsili diplomaları verildi. Daha sonra kep atan öğrenciler mezuniyet coşkusunu doya doya yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.