‘Keşap için aşkla çalışıyoruz’

YAŞAM 04.08.2022 - 16:34, Güncelleme: 04.08.2022 - 16:34 2821+ kez okundu.
 

‘Keşap için aşkla çalışıyoruz’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Karabedir ve Yoliçi mahallelerinde yol betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.
İlgililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Emür, Keşap halkına verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Emür, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ulaşımı ve konforlu yolda gidiş gelişlerini sağlamak için betonlamalarımız sürüyor.  Trafiği rahatlatmak için Fındıklı Mahallesi yeni çevre yolu açıyoruz. Keşap büyüdükçe ilçenin ihtiyaçları da büyüyor. Bizde ihtiyaçları ivedilikle karşılamak için da aynı hızla hareket ediyoruz.  Seçimlerde sözünü verdiğimiz belediyemizin yeni hizmet binası projesini gezdik. Hedeflediğimiz zaman diliminde vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Yeni projelerimiz ile Keşapımızın çehresi yenileniyor. Modern ilçe olma yolunda yenilikçi ve günümüzü uygun projeler yapmayı sürdüreceğiz. Biz Keşap için aşkla çalışıyoruz” dedi.,
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Karabedir ve Yoliçi mahallelerinde yol betonlama çalışmalarını yerinde inceledi.

İlgililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Emür, Keşap halkına verdikleri sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başkan Emür, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın ulaşımı ve konforlu yolda gidiş gelişlerini sağlamak için betonlamalarımız sürüyor.  Trafiği rahatlatmak için Fındıklı Mahallesi yeni çevre yolu açıyoruz. Keşap büyüdükçe ilçenin ihtiyaçları da büyüyor. Bizde ihtiyaçları ivedilikle karşılamak için da aynı hızla hareket ediyoruz.  Seçimlerde sözünü verdiğimiz belediyemizin yeni hizmet binası projesini gezdik. Hedeflediğimiz zaman diliminde vatandaşlarımızın hizmetine açacağız. Yeni projelerimiz ile Keşapımızın çehresi yenileniyor. Modern ilçe olma yolunda yenilikçi ve günümüzü uygun projeler yapmayı sürdüreceğiz. Biz Keşap için aşkla çalışıyoruz” dedi.,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.