Kenan Tatlı ilçe toplantılarına devam ediyor

SİYASET 15.09.2021 - 16:31, Güncelleme: 15.09.2021 - 16:31 2621+ kez okundu.
 

Kenan Tatlı ilçe toplantılarına devam ediyor

Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı bu hafta da Güce, Doğankent ve Tirebolu teşkilatlarıyla bir araya geldi.
Her hafta olduğu gibi, ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Tatlı, Güce, Doğankent ve Tirebolu teşkilatlarına 2023 hedefleri doğrultusunda nasıl ilerlenmesini, sunum ve istatistiklerle anlattı. Sunumda; teşkilatların ilçelerdeki camileri, ilçe kurumlarını, yaşlı ve engelli merkezini, şehit ve gaziler derneğini, öğrenci yurtlarını ve esnaf dükkanlarını en az bir defa olmak üzere ziyaret edilmesi gerektiğinin altını çizen il başkanı, teşkilatların ilçeleriyle iç içe olursa başarının yakalanacağını belirtti. Yoğun katılımın sağlandığı toplantılarda, ilçelerdeki sorunları da dinleyen İl Başkanı Kenan Tatlı, bazı sıkıntıların olabileceğini ama bu sıkıntıların çözüm noktasının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olduğunu söyledi.
Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı bu hafta da Güce, Doğankent ve Tirebolu teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Her hafta olduğu gibi, ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Tatlı, Güce, Doğankent ve Tirebolu teşkilatlarına 2023 hedefleri doğrultusunda nasıl ilerlenmesini, sunum ve istatistiklerle anlattı.

Sunumda; teşkilatların ilçelerdeki camileri, ilçe kurumlarını, yaşlı ve engelli merkezini, şehit ve gaziler derneğini, öğrenci yurtlarını ve esnaf dükkanlarını en az bir defa olmak üzere ziyaret edilmesi gerektiğinin altını çizen il başkanı, teşkilatların ilçeleriyle iç içe olursa başarının yakalanacağını belirtti.

Yoğun katılımın sağlandığı toplantılarda, ilçelerdeki sorunları da dinleyen İl Başkanı Kenan Tatlı, bazı sıkıntıların olabileceğini ama bu sıkıntıların çözüm noktasının, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.