Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
01 Ekim 2018 - 18:08 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Kaymakam Üncü Fen Lisesinde

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda denetim ve incelemelerde bulunmaya başlayan Kaymakam Hamdi Üncü, Bulancak Fen Lisesini ziyaret etti.

0 Okunma 0 Paylaşım
Kaymakam Üncü Fen Lisesinde

2018-2019 eğitim-öğretim yılında 24 derslik ve 100 kız, 100 erkek olmak üzere toplam 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurduyla yeni binasında eğitim-öğretime başlayan okulda Kaymakam Üncü incelemelerde bulundu.

Kaymakam Hamdi Üncü’ ye İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut eşlik etti.

Kaymakam Üncü, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak yapılan çalışmalar, okul ve yurdun ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyarette öğretmen ve idarecilerle bir araya gelen Kaymakam Üncü’ye Okul Müdürü Sedat Öztürk tarafından okul ve yurt binası hakkında brifing verildi.

İncelemelerin ardından Kaymakam Hamdi Üncü okuldan ayrıldı.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!