Kaymakam Tuncer, Bulancakspor’un emektar futbolcuları ile sahaya çıktı
Bulancakspor’un emektar futbolcuları, Bulancak Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile Bulancak Futbol Park’ta düzenlenen halı saha maçında buluştu.
Nostalji ve keyif dolu anların yaşandığı karşılaşmada; Ruhi Yaşar, Salim Tamcı, Uğur Cürgül, Tahir Ağdere, Özkan Kesik, Mehmet Serhan Baki, Rıza Tirsi, Murat Aydın, İbrahim Yücekaya, Esirettin Zehir, Emrah Celal Sarıkaya ve Alican Şahin yeniden sahada ter döktü. İzleyenler de bol kahkahalı ve dostane mücadeleden büyük keyif aldı.

Maç sonunda kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Ömer Faruk Tuncer, “Spor, birlikteliğin en güzel vesilesi. Bulancakspor’a emek vermiş değerli futbolcularımızla aynı sahada yer almak bizim için mutluluk. Hem oynayan hem izleyen herkes keyif aldı” dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







