Kaymakam Tuna, miniklere karnelerini dağıttı

EĞİTİM 05.07.2021 - 18:09, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:09 2684+ kez okundu.
 

Kaymakam Tuna, miniklere karnelerini dağıttı

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna İstiklal İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerine karne dağıtarak, karne heyecanlarını paylaştı.
2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda Kaymakam Ali İkram Tuna ve Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un katılımıyla, Anaokulu öğrencilerine karneleri dağıtıldı. Kaymakam Ali İkram Tuna, karne dağıtımında minik öğrencilerle sohbet ederek, tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol oynamalarını tavsiye ederek, yakın ilgi gösterdiği görüldü. Kaymakam Tuna;öğrencilerle ilgilenen ve emeği geçen  Okul Müdürü Metin Gündoğdu’ya, öğretmen Hatun Dereli’ye ve okulun tüm öğretmenlerine   teşekkür etti. Öğrencilere hak ettikleri bu tatilin tadını çıkartmalarını ve tatilde kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye eden Tuna konuşmasına şöyle devam etti:’’Umudumuz artık gelecek öğretim yılında yüz yüze maskesiz eğitime geçmek.’’dedi. Kaymakam Ali İkram Tuna günün anısına Ana Sınıfı Öğretmeni Hatun Dereli’ye ‘’Allah’’ yazılı  Arapça bir  plaket hediye etti. Haber: Erol Küçük    
Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna İstiklal İlkokulu Ana Sınıfı öğrencilerine karne dağıtarak, karne heyecanlarını paylaştı.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı sonunda Kaymakam Ali İkram Tuna ve Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un katılımıyla, Anaokulu öğrencilerine karneleri dağıtıldı.

Kaymakam Ali İkram Tuna, karne dağıtımında minik öğrencilerle sohbet ederek, tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol oynamalarını tavsiye ederek, yakın ilgi gösterdiği görüldü.
Kaymakam Tuna;öğrencilerle ilgilenen ve emeği geçen  Okul Müdürü Metin Gündoğdu’ya, öğretmen Hatun Dereli’ye ve okulun tüm öğretmenlerine   teşekkür etti. Öğrencilere hak ettikleri bu tatilin tadını çıkartmalarını ve tatilde kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye eden Tuna konuşmasına şöyle devam etti:’’Umudumuz artık gelecek öğretim yılında yüz yüze maskesiz eğitime geçmek.’’dedi. Kaymakam Ali İkram Tuna günün anısına Ana Sınıfı Öğretmeni Hatun Dereli’ye ‘’Allah’’ yazılı  Arapça bir  plaket hediye etti.

Haber: Erol Küçük
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.