Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
20 Şubat 2020 - 17:20 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:16 G: 30 Ekim 2020 - 19:16

Kaymakam Tuna, çocuklar için harekete geçti

Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’unda katılımları ile ilçedeki okullarda görev yapan rehberlik öğretmenleri ile yetim, öksüz, ekonomik yoksulluk içinde bulunan başarılı öğrenciler ve bölünmüş aile çocuklarının desteklenmesi amacıyla toplantı yapıldı.

0 Okunma 0 Paylaşım
Kaymakam Tuna, çocuklar için harekete geçti

Kaymakam Tuna toplantıda;  sosyolojik olarak ülkemizin büyük bir değişimden geçtiğini, sınıflarımızda hitap edeceğimiz öğrencilerimizin durumunu bilmemiz gerektiğini, Okul müdürlerimizin ve öğretmenlerimizin dezavantajlı öğrenciler konusunda çok duyarlı olduğunu ancak yetim, öksüz, ekonomik yoksulluk içinde bulunan ve bölünmüş aile çocuklarıyla ilgili yapılan çalışmaların daha nitelikli ve sürdürülebilir olması gerektiğini vurguladı ve bu konuda her türlü teklif ve değerlendirmeye açık olunacağını dile getirdi.

Toplantı yapılan ve planlanan çalışmaların değerlendirilmesinin ardından rehberlik öğretmenlerinin görüş ve önerilerinin alınmasıyla son buldu.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!