Kaymakam kitapseverleri kabul etti

KÜLTÜR 01.04.2022 - 16:28, Güncelleme: 01.04.2022 - 16:28 7500+ kez okundu.
 

Kaymakam kitapseverleri kabul etti

Whatsaap üzerinde kurulan ve her ay sayısı artmaya devam eden Kitapseverler Kulübü, Bulancak Kaymakam vekili Furkan Başar’ı ziyaret ettiler.
Kitapseverler Kulübü Başkanı ve Bulancak Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap, grup üyesi emekli öğretmen Erol Küçük ile birlikte makamında ziyaret ederek grup hakkında bilgi verdiler. Kaymakam Furkan Başar, “Kitaplarla haşır neşir olmak ne güzel. Kitap okumak insanın hayal gücünü genişletir, sorun çözme yetisi kazandırır. İyi ve kötüyü kitaplardan öğreniriz. Kitaplar, gerçek ile hayal arasındaki köprüyü oluşturur. Ne mutlu kitap okuyabilene” dedi. Kitapseverler Kulübü üyesi Emekli öğretmen Erol Küçük ise, “Kitap okuyordum ama emekli olmadan önce bu kadar değil, Reyhan kardeşimizin sayesinde daha çok okumaya başladım” dedi. Küçük, Ramazan ayı nedeniyle grupta isteyen arkadaşlarla bir iftar yemeğinde buluşabileceklerini sözlerine ekledi.
Whatsaap üzerinde kurulan ve her ay sayısı artmaya devam eden Kitapseverler Kulübü, Bulancak Kaymakam vekili Furkan Başar’ı ziyaret ettiler.

Kitapseverler Kulübü Başkanı ve Bulancak Devlet Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Reyhan İnce Kasap, grup üyesi emekli öğretmen Erol Küçük ile birlikte makamında ziyaret ederek grup hakkında bilgi verdiler.

Kaymakam Furkan Başar, “Kitaplarla haşır neşir olmak ne güzel. Kitap okumak insanın hayal gücünü genişletir, sorun çözme yetisi kazandırır. İyi ve kötüyü kitaplardan öğreniriz. Kitaplar, gerçek ile hayal arasındaki köprüyü oluşturur. Ne mutlu kitap okuyabilene” dedi.

Kitapseverler Kulübü üyesi Emekli öğretmen Erol Küçük ise, “Kitap okuyordum ama emekli olmadan önce bu kadar değil, Reyhan kardeşimizin sayesinde daha çok okumaya başladım” dedi.

Küçük, Ramazan ayı nedeniyle grupta isteyen arkadaşlarla bir iftar yemeğinde buluşabileceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.