Kaymakam Ekinci, trafik uygulama noktalarını ziyaret etti

GÜNDEM 15.10.2021 - 17:32, Güncelleme: 15.10.2021 - 17:32 2884+ kez okundu.
 

Kaymakam Ekinci, trafik uygulama noktalarını ziyaret etti

Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci ilçedeki polis ve jandarma ekiplerinin görev yaptığı trafik uygulama noktalarını ziyaret etti.
Ziyarette görevli personelle sohbet eden Ekinci, daha sonra trafik uygulamasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolculara çikolata ikramında bulundu. Ekinci, sürücülere trafikte yayaların önceliğini tanıma, belirtilen hız sınırlamasına riayet etme, emniyet kemeri kullanma, telefon veya benzeri iletişim araçlarının trafikte kullanılmaması, alkollü araç kullanılmaması konularında uyarılarda bulundu. Kaymakam Ekinci'ye İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yakup Görmüş ve Emniyet Amiri Kenan Altun eşlik etti.  
Doğankent Kaymakamı Cafer Ekinci ilçedeki polis ve jandarma ekiplerinin görev yaptığı trafik uygulama noktalarını ziyaret etti.

Ziyarette görevli personelle sohbet eden Ekinci, daha sonra trafik uygulamasında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolculara çikolata ikramında bulundu.

Ekinci, sürücülere trafikte yayaların önceliğini tanıma, belirtilen hız sınırlamasına riayet etme, emniyet kemeri kullanma, telefon veya benzeri iletişim araçlarının trafikte kullanılmaması, alkollü araç kullanılmaması konularında uyarılarda bulundu.

Kaymakam Ekinci'ye İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yakup Görmüş ve Emniyet Amiri Kenan Altun eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.