Kaymakam Başar’dan Bayram Ziyaretleri

GÜNDEM 23.07.2021 - 17:20, Güncelleme: 23.07.2021 - 17:20 2772+ kez okundu.
 

Kaymakam Başar’dan Bayram Ziyaretleri

Piraziz Kaymakamı Furkan Başar Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde bayramın birinci günü Piraziz Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.
  Kaymakam Başar buradaki bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek personellerin bayramlarını kutladı. Gerçekleştirilen programa Kaymakam Furkan Başar, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Buradaki programın ardından Kaymakam Başar şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Taylan Yılmaz Arslanca, İlçe Emniyet Amiri Engin Oğuzhan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sonay Çatal eşlik etti.      
Piraziz Kaymakamı Furkan Başar Kurban Bayramı kutlamaları çerçevesinde bayramın birinci günü Piraziz Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

 

Kaymakam Başar buradaki bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek personellerin bayramlarını kutladı.

Gerçekleştirilen programa Kaymakam Furkan Başar, İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki programın ardından Kaymakam Başar şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Taylan Yılmaz Arslanca, İlçe Emniyet Amiri Engin Oğuzhan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sonay Çatal eşlik etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.