Kaymakam Başar İzcileri ziyaret etti

SPOR 19.04.2022 - 10:01, Güncelleme: 19.04.2022 - 10:01 3202+ kez okundu.
 

Kaymakam Başar İzcileri ziyaret etti

Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Emniyet Amiri Engin Oğuzhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile birlikte izci kampını ziyaret etti.
Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü'nün Mehmet Şeyranlıoğlu ve İsmail Şeyranlıoğlu liderliğinde Piraziz İzci Evinde 14-16 Nisan tarihleri arasında düzenlediği kampı ziyaret eden Kaymakam Başar, kampta bulunan 40 izci, lider ve izci gönüllüsü ile bir araya geldi. Pandemi sonrası yapılan ilk izcilik kampının Piraziz'de olmasından mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Başar, izciliğin insan yaşamında önemli bir yerinin olduğunu, öğrencilerin düzenlenen kamp sayesinde her koşulda doğa imkânlarını kullanma, sportif etkinliklerde bulunma, doğa ile iç içe yaşama gibi birçok önemli kazanımlar elde ettiğini ifade etti.
Piraziz Kaymakamı Furkan Başar, İlçe Emniyet Amiri Engin Oğuzhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ile birlikte izci kampını ziyaret etti.

Giresun İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü'nün Mehmet Şeyranlıoğlu ve İsmail Şeyranlıoğlu liderliğinde Piraziz İzci Evinde 14-16 Nisan tarihleri arasında düzenlediği kampı ziyaret eden Kaymakam Başar, kampta bulunan 40 izci, lider ve izci gönüllüsü ile bir araya geldi.

Pandemi sonrası yapılan ilk izcilik kampının Piraziz'de olmasından mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Başar, izciliğin insan yaşamında önemli bir yerinin olduğunu, öğrencilerin düzenlenen kamp sayesinde her koşulda doğa imkânlarını kullanma, sportif etkinliklerde bulunma, doğa ile iç içe yaşama gibi birçok önemli kazanımlar elde ettiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.