Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
27 Aralık 2024 - 10:37 - Güncellenme: 27 Aralık 2024 - 13:00 G: 27 Aralık 2024 - 13:00

Kayıp balıkçılardan birinin cansız bedeni bulundu

Samsun’da tekneyle açıldıkları Karadeniz’de kaybolan 2 balıkçıdan birinin cansız bedeni bulundu.

0 Okunma 0 Paylaşım
Kayıp balıkçılardan birinin cansız bedeni bulundu

Çarşamba ilçesinde 22 Aralık gecesi avlanmak için Costal Limanı’ndan ’Muratım’ isimli balıkçı teknesiyle denize açılan Muhammer Sevgili (50) ve Halil Kayış (45) kayboldu. Kayıp balıkçılar için deniz polisleri, sahil güvenlik, AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan çalışmalar kapsamında ekipler batan balıkçı teknesinin bulunduğu yeri tespit etti. Tekne, mendireğin 500 metre açıklarında ve 8,5 metre derinlikte tek parça halinde bulundu. Ekipler, bulunan teknenin etrafında kayıp balıkçıları arama çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sahile vurdu, balıkçılar buldu

Dün gece saatlerinde teknenin 700 metre güneybatı tarafında balıkçı Halil Kayış’ın cansız bedeni sahilde balıkçılar tarafından bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Halil Kayış’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurum Başkanlığı’na kaldırıldı.

#Samsun #Çarşamba #kaybolan balıkçılar #Halil Kayış #Muratım teknesi #Karadeniz #deniz kazası #balıkçı kaybı #arama kurtarma #AFAD

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!