Kartal Tibet son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 03.07.2021 - 14:15, Güncelleme: 03.07.2021 - 14:15 2409+ kez okundu.
 

Kartal Tibet son yolculuğuna uğurlandı

Türk Sineması'nın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet dün vefat etti. Ölüm haberini üvey oğlu Civan Canova'nın duyurduğu 83 yaşındaki usta oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı. İSTANBUL (İGFA) - Ünlü Yeşilçam oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet için öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kartal Tibet için, pandemi şartları ve kendi arzusu üzerine özel bir tören yapılmadı.

Türk Sineması'nın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet dün vefat etti. Ölüm haberini üvey oğlu Civan Canova'nın duyurduğu 83 yaşındaki usta oyuncu, son yolculuğuna uğurlandı.

İSTANBUL (İGFA) - Ünlü Yeşilçam oyuncusu ve yönetmen Kartal Tibet için öğle namazını müteakip Zincirlikuyu Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Kartal Tibet için, pandemi şartları ve kendi arzusu üzerine özel bir tören yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.