Karneleri aldılar, hediye kazandılar

EĞİTİM 17.06.2022 - 16:22, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:22 5074+ kez okundu.
 

Karneleri aldılar, hediye kazandılar

2021-2022 eğitim öğretim döneminin son günü okullarda yapılan programlar ile öğrenciler tatile girdi.
Bulancak Barbaros İlkokulunda da 17 Haziran Cuma günü okulda yapılan programda geri dönüşüm ve sıfır atık kampanyasında basılı malzeme toplayarak okula teslim eden öğrenciler karneleri ile beraber hediyelerini de aldı. Okul müdürü Zafer Işık, programda yaptığı konuşma ile tatile giren öğrencilere güzel bir tatil geçirmelerini, kitap okumalarını ve eğlenceli bir yaz diledi. Müdür Işık daha sonra, kampanya da en çok geri dönüşüm ve sıfır atık ürünü toplayan öğrencilere hediyelerini takdim etti. Hediyeleri kazananlar ise şöyle: 1 adet bisiklet Elif Say, Akıllı saat Emre Berke, futbol topu Kaan Özdemir, 4 adet kol saatini Kerem Ayaz, Yusuf Sarıdoğan, Anima Asa Tirsi, Berat Karamustafa, Basketbol Topu Derin Su Apaydın, 3 adet satranç takımı Eylül Elmas, Poyraz Sekmen, Eyüp Ensar Duman. Program öğrencilerin karnelerini almaları ile sona erdi.  
2021-2022 eğitim öğretim döneminin son günü okullarda yapılan programlar ile öğrenciler tatile girdi.

Bulancak Barbaros İlkokulunda da 17 Haziran Cuma günü okulda yapılan programda geri dönüşüm ve sıfır atık kampanyasında basılı malzeme toplayarak okula teslim eden öğrenciler karneleri ile beraber hediyelerini de aldı. Okul müdürü Zafer Işık, programda yaptığı konuşma ile tatile giren öğrencilere güzel bir tatil geçirmelerini, kitap okumalarını ve eğlenceli bir yaz diledi.

Müdür Işık daha sonra, kampanya da en çok geri dönüşüm ve sıfır atık ürünü toplayan öğrencilere hediyelerini takdim etti. Hediyeleri kazananlar ise şöyle: 1 adet bisiklet Elif Say, Akıllı saat Emre Berke, futbol topu Kaan Özdemir, 4 adet kol saatini Kerem Ayaz, Yusuf Sarıdoğan, Anima Asa Tirsi, Berat Karamustafa, Basketbol Topu Derin Su Apaydın, 3 adet satranç takımı Eylül Elmas, Poyraz Sekmen, Eyüp Ensar Duman. Program öğrencilerin karnelerini almaları ile sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.