KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

EĞİTİM 21.10.2021 - 11:57, Güncelleme: 21.10.2021 - 11:57 1768+ kez okundu.
 

KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI

Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi kariyer günleri başladı.
Öğrencilerini kariyer günlerinde mezunlarımızla buluşturup, başarıya motive ediyor. Bu dönemin ilk kariyer günü buluşmasında, okulun mezunlarından Sayıştay Uzman Denetçisi Aydın Uğurlu misafir oldu. Uğurlu: Öğrencilik yıllarından bahsederek, o zamanki imkânlarla şimdiyi değerlendiren Uğurlu, mesleği hakkında kısa bir bilgi vererek, öğrencilere hayat dersi niteliğinde tavsiyelerde bulundu. Özellikle inançlı, sağlam karekterli, çalışkan ve idealist olmanın önemine değinen  Uğurlu, gençlerin taşıdığı değerin farkında olmalarını, Kur'anın hayatımıza uyguladığımız bir rehber olması gerektiğini vurguladı. Okul müdürü Abdullah Aksoy  ‘’Öğrencilerin ufkunu açan programa katıldığı için Aydın Uğurlu'ya teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi. Haber: Erol Küçük
Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi kariyer günleri başladı.

Öğrencilerini kariyer günlerinde mezunlarımızla buluşturup, başarıya motive ediyor. Bu dönemin ilk kariyer günü buluşmasında, okulun mezunlarından Sayıştay Uzman Denetçisi Aydın Uğurlu misafir oldu. Uğurlu: Öğrencilik yıllarından bahsederek, o zamanki imkânlarla şimdiyi değerlendiren Uğurlu, mesleği hakkında kısa bir bilgi vererek, öğrencilere hayat dersi niteliğinde tavsiyelerde bulundu. Özellikle inançlı, sağlam karekterli, çalışkan ve idealist olmanın önemine değinen  Uğurlu, gençlerin taşıdığı değerin farkında olmalarını, Kur'anın hayatımıza uyguladığımız bir rehber olması gerektiğini vurguladı. Okul müdürü Abdullah Aksoy  ‘’Öğrencilerin ufkunu açan programa katıldığı için Aydın Uğurlu'ya teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.