Karaoğlanoğlu aday adaylığı yolunda
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde daha önce AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı ve AK Parti Bulancak İl Genel Meclisi Üyeliği görevlerinde bulunan Hamit Karaoğlanoğlu’nun yeniden Belediye Başkan Adaylığı için görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Daha önce de Belediye Başkan Adaylığı için başvuru yapan ve aktif olarak uzun yıllar siyaset sahnesinde yer alan Karaoğlanoğlu’nun, her platformda geçmiş siyasi tecrübelerini Bulancak halkı ile paylaşmak istediği biliniyor.
Belediye Başkan adaylığı için istişare ettiği bilgisine ulaşılan Hamit Karaoğlanoğlu’nun isminin kamuoyunda da ön plana çıktığı ifade ediliyor.
Alınan bilgiye göre ilerleyen günlerde aday adaylığı için resmi açıklama yapması beklenen Karaoğlanoğlu’nun daha önce ki seçimlerde partisinin yanında yer aldığı bilinirken, başkan adaylığı yolunda kuvvetli isimler arasında yer aldığı bilgisine ulaşıldı.
Mersin /MerkezYorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







