Karakılıç güven tazeledi

SİYASET 08.03.2022 - 11:06, Güncelleme: 08.03.2022 - 11:06 33987+ kez okundu.
 

Karakılıç güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Piraziz ilçesi 2. Olağan Genel Kurulu Piraziz Akasya Cafe'de Pazar günü gerçekleştirdi.
Kongrede CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci, İyi Parti İlçe Başkanı Emin Pekdemir, Belediye Başkan Vekili Hayri Çatal, Memursen ve Diyanetsen Başkanı Mustafa Gidal, Yeniden Refah Partisi Bölge sorumlusu Emin Mensur, Yeniden Refah Partisi çevre İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Başkan Şükrü Karakılıç konuşmasında, “Milletimizin sıkıntılarını dertlerini biliyoruz. Hastalığın sadece teşhisini yapmıyor aynı zamanda tedavisini de biliyor ve bu konuda milletimize hizmetkar olmaya talibiz” dedi. Konuşmanın ardından seçime gidildi. Tek listeyle girilen seçimde Şükrü Karakılıç, yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; “Şükrü Karakılıç, Engin Şenol, Deniz Akgün, Ali Çelebi, Murat Duvan, Kadir Önder Baş, Davut Özdemir”  
Yeniden Refah Partisi Piraziz ilçesi 2. Olağan Genel Kurulu Piraziz Akasya Cafe'de Pazar günü gerçekleştirdi.

Kongrede CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci, İyi Parti İlçe Başkanı Emin Pekdemir, Belediye Başkan Vekili Hayri Çatal, Memursen ve Diyanetsen Başkanı Mustafa Gidal, Yeniden Refah Partisi Bölge sorumlusu Emin Mensur, Yeniden Refah Partisi çevre İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Başkan Şükrü Karakılıç konuşmasında, “Milletimizin sıkıntılarını dertlerini biliyoruz. Hastalığın sadece teşhisini yapmıyor aynı zamanda tedavisini de biliyor ve bu konuda milletimize hizmetkar olmaya talibiz” dedi.

Konuşmanın ardından seçime gidildi.

Tek listeyle girilen seçimde Şükrü Karakılıç, yeniden başkan seçildi. Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; “Şükrü Karakılıç, Engin Şenol, Deniz Akgün, Ali Çelebi, Murat Duvan, Kadir Önder Baş, Davut Özdemir”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.