Karagöl'e ulaşım kolaylaştı, ziyaretçi sayısı arttı
Muhteşem manzarası ile Giresun'un turizme açılacak kapısı olacak Karagöl ziyaretçilerini ağırlıyor.
3000 rakımda bulunan Bulancak'ın en güzel turizm bölgesi olmaya aday olan Karagöl, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tarafından ulaşımı için stabilize çalışmaları başlatılan ve ulaşımın daha kolay olduğu Karagöl Yaylasına giden CHP Bulancak eski İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, Kaymakam Koç'a teşekkür etti.

Sıbıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün 18. dönem milletvekilimiz Rüştü Kurt ve Mustafa Kara ağabeyimle Giresun'un en yüksek zirvesi olan 3.150 rakımdaki Karagöl Dağları'na çıktık ve Aygır Gölü'ne ulaştık.
Göle ulaşım yolu gerçekten çok güzel olmuş. Bu nedenle Bulancak Kaymakamımız Sayın Ünal Koç'a emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.
Bu arada merak edenler için söyleyeyim; ben ve Mustafa abim göle girdik, Rüştü ağabeyim de ayaklarını soktu tavsiye ederim" dedi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







