Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
08 Nisan 2024 - 13:50 - Güncellenme: 08 Nisan 2024 - 13:51 G: 08 Nisan 2024 - 13:51

Karadeniz'in o ilinde bayram süresince ulaşım ücretsiz olacak, vezneler açık tutulacak

Bolu'da Ramazan Bayramı tatili boyunca özel halk otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği ve veznelerin açık olacağı bildirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Karadeniz'in o ilinde bayram süresince ulaşım ücretsiz olacak, vezneler açık tutulacak

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kentte şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüslerinin 10-12 Nisan'da üç günlük Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği, vatandaşların mesire alanları (Abant, Gölcük) hariç tüm güzergahlardaki araçlardan ücretsiz faydalanabileceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, bayram tatili süresince ön ödemeli su sayacı kullanan abonelerin ve emlak vergisi ödemek isteyen mükelleflerin sorun yaşamamaları için veznelerin belirli saatler arası hizmet vereceği bildirildi.

Bu kapsamda dijital su sayacı abonelerinin bugün ve yarın (arife günü) 08.30-17.30, 11-12 Nisan'da 10.00-13.00, emlak vergisi ödemek isteyenlerin ise bugün 08.30-17.30, yarın 08.30-13.00 saatlerinde vezneleri kullanabileceği aktarıldı.

#Bolu #bayram #ulaşım

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!