Karademir, 4. kez başkan seçildi
Giresun Barosu 2022 Yılı Olağan Genel Kurulunun ikinci oturumu 9 Ekim 2022 Pazar günü Giresun Liman Sahası içinde bulunan Gümrük Müdürlüğüne Ait Konferans Salonunda gerçekleşti.
226 geçerli oyun kullanıldığı seçimlerde tek aday olan mevcut Baro Başkanı Av. Soner Karademir 212 oy alarak dördüncü kez Baro Başkanlığına seçildi.
Yeni Yönetim Kurulu Av. Alper Akdemir, Av. Ayşegül Çakır Hıdır, Av. Ebru Akdemir, Av. Elif Civelekoğlu, Av. Eylem Sürücü, Av. Fatih Güven, Av. Hatice Aydın, Av. Mahmut Altın, Av. Sinan Bayram ve Av. Ümran Kara Can’dan oluştu.
Yeni Disiplin Kurulunda Av. Bülent Aydın, Av. Orhan Tozlu, Av. Osman Aydoğan, Av. Sevgi Pehlivan ve Av.Teyfik Öksüz, Yeni Denetleme Kurulunda Av. Elif Altıparmak Arslan, Av. Mehmet Haşim Yanık ve Av. Serkan Demiral yer alırken, Türkiye Barolar Birliği Delegeleri ise Av. Mehmet Ertan Apaydın, Av. Fırat İmat ve Av.Şükrü Kocuk oldu.
Giresun Barosu tarafından yapılan açıklamada, “Genel kurulumuza katılan tüm meslektaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunar kurullarda görev alan yeni meslektaşlarımıza başarılar dileriz” denildi.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







