Kar esaretini sürdürüyor

DÜNYA 21.03.2022 - 17:25, Güncelleme: 21.03.2022 - 17:25 41814+ kez okundu.
 

Kar esaretini sürdürüyor

Bölgemizde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı bir çok köy yolunda ulaşımda aksamalara neden oldu.
Geçtiğimiz hafta Giresun il genelinde şiddetini artıran kar yağışı yüksek kesimlerde esaretini sürdürüyor. Sahil kesimlerinde de etkisini gösteren ve zaman zaman ulaşımda aksamalara neden olan kar yağışı etkisini kaybederken, yüksek kesimlerde yağışların devam etmesi hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Giresun genelinde Özel İdare ağında bulunan 548 köy yolunun 153’üne halen ulaşım sağlanamazken, ekiplerin yaşlı, hasta ve bakıma ihtiyacı olan köy yollarına ağırlık verdiği gözlendi. Giresun Valiliğinden alınan bilgiye göre sahada 51 ekibin çalıştığı öğrenilirken, hem ekip sayısının az olmasının hem de yüksek kesimlerde yağışın devam etmesinin ulaşımda aksamaya neden olduğu öğrenildi.
Bölgemizde şiddetli bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı bir çok köy yolunda ulaşımda aksamalara neden oldu.

Geçtiğimiz hafta Giresun il genelinde şiddetini artıran kar yağışı yüksek kesimlerde esaretini sürdürüyor.

Sahil kesimlerinde de etkisini gösteren ve zaman zaman ulaşımda aksamalara neden olan kar yağışı etkisini kaybederken, yüksek kesimlerde yağışların devam etmesi hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Giresun genelinde Özel İdare ağında bulunan 548 köy yolunun 153’üne halen ulaşım sağlanamazken, ekiplerin yaşlı, hasta ve bakıma ihtiyacı olan köy yollarına ağırlık verdiği gözlendi.

Giresun Valiliğinden alınan bilgiye göre sahada 51 ekibin çalıştığı öğrenilirken, hem ekip sayısının az olmasının hem de yüksek kesimlerde yağışın devam etmesinin ulaşımda aksamaya neden olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.