Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
05 Mart 2021 - 17:47

‘Kalan maçlarımızı kazanacak güçteyiz’

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş basın mensupları ile gerçekleştirdiği röportajında gündeme dair önemli açılamalarda bulundu.

0 Okunma 0 Paylaşım
‘Kalan maçlarımızı kazanacak güçteyiz’

TFF 1. Lig’de 53 puanla liderliğini sürdüren Yeşil Beyazlı ekip, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bereket Sigorta Ümraniyespor karşılaşması hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

Teknik direktör Hakan Keleş Ümraniyespor maçı öncesinde yaptığı açıklamasında hedefleri olan Süper Lig’e ulaşabilmek için ellerinden gelen mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini söyledi.

Keleş evimizde oynadığımız Altay karşılaşmasında alınan mağlubiyet ile ellerindeki krediyi harcadıklarını söyleyerek şunlar kaydetti.

“Taraftarımızı üzdüğümüz için kendimizi kötü hissediyoruz. Yenseydik birçok şeyi aşmış durumda olacaktık ama önümüzde 10 maç daha var. Bunların hepsini kazanabilecek güçteyiz. İyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Önümüzde kazanacağımız maçlar var, yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz var. Hedefimize ulaşmak için elimizden geldiğince mücadelemizi devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Keleş, Altay maçında galip gelip Süper Lig yolunda iyi bir avantaj elde edecekken, 16 maç sonra mağlubiyetle tanıştıklarını vurgulayarak, “Önümüzde Ümraniyespor maçı var, onu kazanarak telafi etmek istiyoruz. Biz güçlü bir camiayız. Tabii ki mağlubiyetler olacak. Bu olumsuz havadan çok çabuk kurtulup telafisini yapmak zorundayız. Takımımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın mağlup olsak da desteği sürüyor. Ümraniyespor maçında bu kaybı telafi edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!