Kahraman şehit polisin ailesine ziyaret
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş,
Soma İlçe Emniyet Müdürü Umut Er ve eşi Hayriye Er ile birlikte, Soma’da şehit polis Cüneyt Ecel’in eşi Habibe Ecel’i evinde ziyaret etti.
1997 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevliyken hırsızlık şüphelileriyle girilen çatışmada şehit düşen Kahraman Polis Cüneyt Ecel’in eşi Habibe Ecel, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve beraberindeki heyet tarafından Soma’daki ikametinde ziyaret edildi.


Ziyarette, şehit ailelerinin devlete emanet olduğu ve onların her zaman baş tacı olduğu vurgulanırken Şehit Cüneyt Ecel’in aziz hatırası saygıyla anılırken ruhuna dualar edildi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “Şehit ailelerimizin daima yanındayız, onların acısını paylaşıyor ve her zaman destek olmak için buradayız” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Piraziz’de Yağmur Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler







