Kadın ve Melek Sergisi sanatseverlerle buluştu

GÜNDEM 20.05.2022 - 13:03, Güncelleme: 20.05.2022 - 13:03 5004+ kez okundu.
 

Kadın ve Melek Sergisi sanatseverlerle buluştu

Gül Muratoğlu Gül’den Tuale Yansıyanlar “Kadın ve Melek” resim sergisi ile sanatseverlerle buluştu.İSTANBUL İGFA- Kadın temasının ön plana çıktığı resimleri ile büyük beğeni toplayan Gül Muratoğlu, kişisel ikinci resim sergisi ile Türk Japon Vakfında sanatseverlerle buluştu. Ankara iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra siyasetin önemli isimlerinden Fethi Yaşar, Tufan Köse ve Engin Altay’ın da katıldığı açılış, keyifli anlara sahne oldu. Sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide, kadın ve melek teması üzerinden birbirinden kıymetli eserlerini resim severlerle buluşturduğunu ifade eden Gül Muratoğlu şunları ekledi: “Sergimde yılların emeği olan altmış tane tablo bulunuyor. Ana temam ise kadın ve melek. Melekleri çok seviyorum. Sergimin tarihinin Anneler Günü’ne yakın olmasına özen gösterdim. Sergime gelen herkese teşekkür ediyorum.”

Gül Muratoğlu Gül’den Tuale Yansıyanlar “Kadın ve Melek” resim sergisi ile sanatseverlerle buluştu.

İSTANBUL İGFA- Kadın temasının ön plana çıktığı resimleri ile büyük beğeni toplayan Gül Muratoğlu, kişisel ikinci resim sergisi ile Türk Japon Vakfında sanatseverlerle buluştu.

Ankara iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra siyasetin önemli isimlerinden Fethi Yaşar, Tufan Köse ve Engin Altay’ın da katıldığı açılış, keyifli anlara sahne oldu.

Sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide, kadın ve melek teması üzerinden birbirinden kıymetli eserlerini resim severlerle buluşturduğunu ifade eden Gül Muratoğlu şunları ekledi: “Sergimde yılların emeği olan altmış tane tablo bulunuyor. Ana temam ise kadın ve melek. Melekleri çok seviyorum. Sergimin tarihinin Anneler Günü’ne yakın olmasına özen gösterdim. Sergime gelen herkese teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.