Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
09 Nisan 2019 - 10:31

KAÇAN PUANLAR SAÇ BAŞ YOLDURUYOR

0 Okunma 0 Paylaşım

Giresunspor, sezonun 28.inci hafta maçında iç sahada Gençlerbirliği’ni konuk etti. Taraftarın ilgi duymadığı çok az bir seyirci önünde oynanan maçta Giresunspor maalesef 0-1 yenildi.

Ancak buna karşın mücadeleye istekli başladı. İlk dakikalarda rakibin baskı kurmasına izin vermeyen Giresunspor, rakip kalede de varlığını kısa sürede htirdi. İlk yarı kora kor bir mücadele ile 0-0 sona erdi.

Her şey Giresunspor’un lehine gidiyordu. Taraftarın ilgi duymadığı kasvetli maç, bu netice ile anlam kazanıyordu. Lakin ne olduysa ikinci yarıda oldu.

İkinci yarının ilk düdüğü ile birlikte, güçlü kadrosu ile sahada yer alan konuk takımda teknik adam İbrahim Üzülmez oyuna hamleler yapmaya başladı.

Oyuncu değişiklikleri ile sahaya diri adamlar sokan İbrahim Üzülmez’in ekibi, orta sahada üstünlüğü eline geçirdi.

Bu dakikadan sonra orta sahada büyük açıklar veren temsilcimiz Giresunspor adına teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç’ın hamleler yapmasını bekledik. Hamleler yapıldı.

Ancak beklenen hamlelerin, olması gereken zamanda yapılmadığı kanaatindeyim. Belki tercihler farklı olabilirdi. Ama olan oldu.

Ardından dakika 86’da gelen gol sonrası son dakikalarda da konuk ekip 3 puanı cebine koyarak evinin yolunu tuttu. Temsilcimiz ise yine düşme hattından uzaklaşamadı.

Evet bundan sonra Giresunspor’u zor mu zor 6 maç bekliyor. İlk maç deplasmanda Karabükspor’la. Karabükspor’u keklik görmeyelim sakın.

Alllah’tan düşme hattında bulunan Giresunspor’a en yakın rakip Afyonspor’unda sahasında yenilmesi bizi biraz olsun rahatlattı.

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!