Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
05 Kasım 2012 - 17:10 - Güncellenme: 30 Ekim 2020 - 19:15 G: 30 Ekim 2020 - 19:15

Jandarma'ya yer tahsisi tutanağa alındı

Bulancak'ta yaklaşık 3 bin 500 metrekare arsanın ilçe Jandarma komutanlığına...

0 Okunma 0 Paylaşım
Jandarma'ya yer tahsisi tutanağa alındı

...devredilmesini öngören tutanak Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan ve Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın tarafından imzalandı.

Bulancak Belediyesi'nde gerçekleştirilen üçlü toplantının ardından imzalanan tutanak gereğince, çeşitli alternatif yerlerin gündeme geldiği toplantıda Vali Dursun Ali Şahin’in önerisi üzere Bulancak Orman İşletme Şefliği'ne ait yaklaşık 3 bin 500 metre kare arsa ilçe Jandarma Komutanlığına devredilecek.

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali Şahin, protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diledi.

Bir süre önce Bulancak İlçe Jandarma Karakolu'nun bulunduğu arazinin Sarayburnu Cami Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne bırakılması dolayısıyla jandarma karakolu için yeni bir arazi arayışı güdeme gelmişti. 

Toplantıda, Vali Dursun Ali Şahin, Merkez Valisi ve eski Bulancak Kaymakamı Yusuf Odabaş Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Kaymakam Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Kadir Aydın’ın yanı sıra, Jandarma Kıdemli Binbaşı Saadettin Şahin, Kıdemli Üsteğmen Gökhan Kurgan, Üsteğmen Mustafa Yücesoy, Başkan Yardımcıları Niyazi Karaibrahim ve Ömer Faruk Köseoğlu’da hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jandarma'ya yer tahsisi tutanağa alındı

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!