Jandarma'dan Bayram öncesi denetim

ASAYİŞ 17.07.2021 - 19:21, Güncelleme: 17.07.2021 - 19:24 2986+ kez okundu.
 

Jandarma'dan Bayram öncesi denetim

Bulancak İlçe Jandarma Trafik timi ve asayiş timi ekipleri bayram öncesi çalışmalarını sürdürüyor.
Türkiye genelinde uygulanan motorsiklet uygulaması yapıldı. Bulancak Bektaş yaylasında motorsiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada; Tescilsiz, plakasız, sürücü belgesiz veya yetersiz sürücü belgeli, standart dışı başka bir araca ait ya da sahte plakalı, hurdaya ayrılmış veya trafikten çekilmiş motosiklet/motorlu bisikletlerin tespiti için uygulama yapıldı. Ardından köy yollarında yapılan kontrollerde trafik kazalarına bağlı can kayıplarının önüne geçilmesine yönelik, etkin ve yoğun denetimlerin yanı sıra emniyet kemeri ve kask kullanımına, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin önemine dikkat çekildi. Kurban Bayramı’nda Yoğun Denetim Kurban Bayramı dolayısıyla 81 il valiliğine gönderilen genelgede, bayram tatilinin 9 gün olmasına rağmen trafik tedbirlerinin 14-26 Temmuz tarihleri arasında 13 gün süreyle alınacağı ifade edildi. Ayrıca Kurban Bayramı süresince günlük toplam 9 bin 259 ekip/ tim, 17 bin 430 personel görev alacak. Tedbirlerin alındığı 13 gün boyunca toplam 120 bin 372 ekip/tim, 226 bin 586 personel görev alacak. Ayrıca 30’u Polis, 15’i Jandarma olmak üzere toplam 45 baş müfettiş güzergahlarda ve kazaların yoğunlaştığı kara noktalarda, ekip ve personelin aldığı tedbirleri yerinde inceleyecek.
Bulancak İlçe Jandarma Trafik timi ve asayiş timi ekipleri bayram öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye genelinde uygulanan motorsiklet uygulaması yapıldı. Bulancak Bektaş yaylasında motorsiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada; Tescilsiz, plakasız, sürücü belgesiz veya yetersiz sürücü belgeli, standart dışı başka bir araca ait ya da sahte plakalı, hurdaya ayrılmış veya trafikten çekilmiş motosiklet/motorlu bisikletlerin tespiti için uygulama yapıldı.

Ardından köy yollarında yapılan kontrollerde trafik kazalarına bağlı can kayıplarının önüne geçilmesine yönelik, etkin ve yoğun denetimlerin yanı sıra emniyet kemeri ve kask kullanımına, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin önemine dikkat çekildi.

Kurban Bayramı’nda Yoğun Denetim

Kurban Bayramı dolayısıyla 81 il valiliğine gönderilen genelgede, bayram tatilinin 9 gün olmasına rağmen trafik tedbirlerinin 14-26 Temmuz tarihleri arasında 13 gün süreyle alınacağı ifade edildi. Ayrıca Kurban Bayramı süresince günlük toplam 9 bin 259 ekip/ tim, 17 bin 430 personel görev alacak. Tedbirlerin alındığı 13 gün boyunca toplam 120 bin 372 ekip/tim, 226 bin 586 personel görev alacak. Ayrıca 30’u Polis, 15’i Jandarma olmak üzere toplam 45 baş müfettiş güzergahlarda ve kazaların yoğunlaştığı kara noktalarda, ekip ve personelin aldığı tedbirleri yerinde inceleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.