Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 25°C
Bizi Takip Edin
08 Ocak 2024 - 09:51 - Güncellenme: 19 Haziran 2025 - 19:17 G: 19 Haziran 2025 - 19:17

İzmir’de orman zararlılarıyla mücadele eğitimleri başladı

İzmir, Karşıyaka ilçesinde Ahmet Piriştina Kültür Merkezinde ; İzmir, Bergama ve Manisa Orman işletme Müdürlüklerindeki işletme şefleri ve orman muhafaza memurlarına eğitim gerçekleştirildi.

0 Okunma 0 Paylaşım
İzmir’de orman zararlılarıyla mücadele eğitimleri başladı

İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince; "Siz orman teşkilatının en uç beylerisiniz. Teşkilatımızı temsil ediyorsunuz, devlet memuriyetinin vakarına, yakışır hal ve tavır içinde olmalısınız. Biz, çok köklü bir teşkilatız, geleneklerimiz var. Neyi, niçin, nasıl yaptığımızı çok iyi öğrenin, gerek meslek büyüklerinizden gerekse amirlerinizden sorarak öğrenin. Bilgi en önemli hazinedir. Geçtiğimiz 2023 yılında Bölge Müdürlüğümüz için başarılı bir yıl oldu hedeflerimize ulaştık arkadaşlarımıza geçen sene için teşekkür ediyorum." dedi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ozan Cevizli tarafından “Orman Koruma Ekipleri, Suç Tutanaklarının Tanzimi, Orman Suçlarının Takibi, Orman Memurlarının Silah Taşıma Yetki ve Sorumlulukları, Damga Yönetmeliği, Orman Ürünlerine Verilecek Tezkereler, Orman Zararlılarıyla Mücadele" konularında, Hukuk Müşaviri Av. Jülide Akyıldız tarafından da “Arama, El Koyma İşlemleri ve Suçüstü Hali" konularında sunum yapılarak tüm işetme şefleri ve orman muhafaza memurlarına eğitim verildi. Eğitime, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü Orman Zararlılarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Ozan Cevizli, İzmir Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertekin, Hukuk Müşaviri Av. Jülide Akyıldız, İşletme Avukatları, Şube Mühendisleri ile İzmir, Bergama ve Manisa Orman İşletme Müdürlüklerinin Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Orman Muhafaza Memurları iştirak etti.

 

#İzmir #orman

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!