Yıldız Haber
Yıldız Haber
Yağmur
Giresun · 23°C
Bizi Takip Edin
20 Ağustos 2026 - 09:31

İzmir tarihinde ilk FIP Bronze Cup Şampiyonası yapılacak

Orange Padel’in yedi korta sahip Türkiye’nin en büyük kapalı tesisi, Eylül ayında İzmir tarihindeki ilk uluslararası padel turnuvasına ev sahipliği yapacak.

0 Okunma 0 Paylaşım
İzmir tarihinde ilk FIP Bronze Cup Şampiyonası yapılacak

İzmir, Uluslararası Padel Federasyonu (FIP) tarafından organize edilen ve sıralama puanı veren FIP Bronze QNB Cup’a ev sahipliği yapacak. Orange Padel Spor Kulübü tarafından Türkiye’nin en büyük kapalı padel tesisi olarak açılan Orange Padel Westpark’taki şampiyona, 14-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Böylelikle İzmir, tarihinde ilk kez uluslararası padel şampiyonasına ev sahipliği yaparken padelin ülkemizdeki merkezi olma yolunda en önemli adımını atacak. 

Orange Padel Kurucu Ortağı Erdem Yurdakul, İzmir’in uluslararası turnuvalar için stratejik bir konuma sahip olduğunu belirterek, ‘Avrupa ve Arap Yarımadası’ndan çok kolay bir ulaşıma sahibiz. Bu sayede Eylül ayındaki şampiyona, padelin en iyi sporcularını buluşturacak’ dedi. Yurdakul, yedi kapalı kortlu Orange Padel’in fitness, ofis, toplantı ve dinlenme alanları ile uluslararası organizasyonla için eksiksiz bir tesis olduğunu, çok sayıda turnuvanın İzmir’de düzenleneceğine inandıklarını  ifade etti.

#i̇zmir #uluslararası padel federasyonu #fip

Galeri

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!