İyilik projesi ekibi, okulun bahçesini yeşillendirdiler

EĞİTİM 10.06.2022 - 16:09, Güncelleme: 10.06.2022 - 16:09 4317+ kez okundu.
 

İyilik projesi ekibi, okulun bahçesini yeşillendirdiler

Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi iyilik projesi ekibi öğrencileri öğretmenleri Pervin Demir önderliğinde nerde bir güzellik varsa ordalar.
Daha önce okulda tavuk besleyip yumurtalarını satarak köy okullarında okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını giderdiler. Köy okullarında öğrencilerin maddi yardımına koşan öğrenciler bu kez okulun bahçesini ağaçlandırdılar. Okulun sevilen Edebiyat öğretmenlerinden Pervin Demir, “İyilik projesi ekibimiz tavuklarımızın gezmesi için temizledikleri alanı meyve bahçesi yapmak istedi. Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü’ne dilekçe verdik. Ordu Orman Fidanlık Müdürlüğü’nden 200’e yakın fidan aldık. İçlerinde hurma, üzüm, incir, kiraz, muşmula, erik, ıhlamur fidanları da var. Öğrenci yurdumuzun bahçesine ve okulun çevresine dikiyorlar. Bu konuda Allah razı olsun kendisinden okulumuzun müdür yardımcılarından Orhan Erdemir bize her konuda yardımcı oldu. Böylece iyilik proje ekibinin çalışmaları kapsamında ağaçlandırma çalışması gerçekleşti. Öğrencilerimiz böylece çevreyi ağaçlandırarak doğaya, hayvanlara, gelecek kuşaklara da iyilikleri dokunsun istediler” dedi.   Haber : Erol Küçük
Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi iyilik projesi ekibi öğrencileri öğretmenleri Pervin Demir önderliğinde nerde bir güzellik varsa ordalar.

Daha önce okulda tavuk besleyip yumurtalarını satarak köy okullarında okuyan öğrencilerin ihtiyaçlarını giderdiler. Köy okullarında öğrencilerin maddi yardımına koşan öğrenciler bu kez okulun bahçesini ağaçlandırdılar. Okulun sevilen Edebiyat öğretmenlerinden Pervin Demir, “İyilik projesi ekibimiz tavuklarımızın gezmesi için temizledikleri alanı meyve bahçesi yapmak istedi. Bulancak Orman İşletme Müdürlüğü’ne dilekçe verdik. Ordu Orman Fidanlık Müdürlüğü’nden 200’e yakın fidan aldık. İçlerinde hurma, üzüm, incir, kiraz, muşmula, erik, ıhlamur fidanları da var. Öğrenci yurdumuzun bahçesine ve okulun çevresine dikiyorlar. Bu konuda Allah razı olsun kendisinden okulumuzun müdür yardımcılarından Orhan Erdemir bize her konuda yardımcı oldu. Böylece iyilik proje ekibinin çalışmaları kapsamında ağaçlandırma çalışması gerçekleşti. Öğrencilerimiz böylece çevreyi ağaçlandırarak doğaya, hayvanlara, gelecek kuşaklara da iyilikleri dokunsun istediler” dedi.

 

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.