05 Aralık 2020 - 18:10
İYİ BİR TAKIMIZ DAHA DA İYİ OLACAĞIZ
Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül; 'Gol bulmakta geciktik ve rakibin direnci arttı. İkinci yarıda golü bulup maçı lehimize çevirmesini bildik'
TFF 1. Lig'de konuk ettiği Eskişehirspor'u 2-0 yenen Giresunspor'un teknik sorumlusu Ümit Şengül, "Gol bulmakta geciktik ve rakibin direnci arttı. İkinci yarıda golü bulup maçı lehimize çevirmesini bildik." dedi.
Şengül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 15 günde 5 karşılaşma oynadıklarını vurguladı.
Sakat futbolcular ve yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan oyuncular dahil eksik bir kadro ile mücadele verdiklerinin altını çizen Şengül, çok yoğun bir maç programıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.
Eskişehirspor karşısında ilk yarıda çok da iyi oynamadıklarını ifade eden Şengül, "Ciddi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Gol bulmakta geciktik ve rakibin direnci arttı. İkinci yarıda golü bulup maçı lehimize çevirmesini bildik. Önümüzde Keçiörengücü ve Adana Demirspor maçları var. Bugünkü galibiyet önümüzdeki maçlar için artı bir motivasyon sağladı. İyi bir takımız, daha da iyi olacağımızı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Giresun’un yeşil alanları bakıma alındı
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Sardes’te 2 bin 500 yıllık heykel gün yüzüne çıkarıldı

Giresun’da Mobil Kanser Tarama hizmeti Çanakçı’da sürüyor

AK Parti Giresun’da yerel yönetimler bir araya geldi

CHP Giresun İl Başkanlığının kapıları yeniden açılıyor

Giresun'da temizlik mesaisi devam ediyor
Trend Haberler
Mersin İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan anlamlı ziyaretler

AK Parti Giresun İl Başkanı Alkan, Genç ve Dinamik ekibini açıkladı

Bulancak’ta Sanatın Yeni Adresi, Erdinç Ekmekçi Sanat Akademisi

CHP Giresun İl Başkanlığına Karaibrahim atandı

Prof. Dr. Güzel’in öğrencilik hayalindeki başarısının hikayesi



