Yıldız Haber
Yıldız Haber
Açık
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
28 Şubat 2023 - 13:17

İstiklal Marşını en güzel Aysima Engin okudu

İstiklal Marşı'nın kabulünün yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 'İstiklal Marşı'nın Tamamını Güzel Okuma Yarışması' Bulancak Ortaokul Kategorisi bugün Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.

0 Okunma 0 Paylaşım
İstiklal Marşını en güzel Aysima Engin okudu

Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışması ortaokullar finalini kazanan okul ayrı bir anlama şahit oldu.

Şairimizin Bulancak’ta adı verilen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Aysima Engin tarafından okunarak birinci olması okuluna ayrı bir anlam kazandırarak okulun gurur kaynağı oldu.

Aysima Engin, İstiklal Marşının tamamını hatasız okurken sergilediği performans ile jüri üyelerine ve izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.   

Bulancak’ta birinci olan Aysima Engin, İlçenin gurur kaynağı olarak Bulancak’ın adını Giresun’da ki il finalinde temsil edecek.

 

#İstiklal #Marşı #Mehmet #Akif #Ersoy

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!