İstiklal İlkokulu/Ortaokulu Avrupa Kalite Etiketi ödülü

EĞİTİM 25.06.2022 - 10:40, Güncelleme: 25.06.2022 - 10:40 4991+ kez okundu.
 

İstiklal İlkokulu/Ortaokulu Avrupa Kalite Etiketi ödülü

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Kalite Etiket eTwinning ödül töreni Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde ödül alan öğretmenler için düzenlendi.
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Kalite Etiket eTwinning ödül töreni Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde ödül alan öğretmenler için düzenlendi. 2021 yılında yürüttükleri başarılı projeler ile eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi' almaya hak kazanan okullardan biri Bulancak İstiklal ilkokulu/ortaokulu öğretmenleri’nden Ayşen Engin, Hatice Dura, Erdal Bulut’a kalite etiketi verilirken aynı zamanda okullarına eTwinning okulu unvanı da kazandırdılar. Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde il Milli Eğitim müdür yardımcısı Tuncer Turan, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve tüm il ve ilçelerden E-twinnimg Ulusal Ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler ve ilgili okulların idarecileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan eTwinning Giresun İl proje Koordinatörü Tuğba Sağlam, programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Avrupa Kalite Etiketi Ödül Töreni ve eTwinning faaliyetlerini yürüten herkese teşekkür eden Sağlam, " bu yıl Giresun’da e-twinning projeleri yapan öğretmen sayısında gözle görülür bir artış var.  Geçen yıla rağmen üç kat daha fazla. Amacımız eğitimde teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak’’ dedi. Yapılan törene öğretmenleriyle birlikte Bulancak İstiklal İlkokulu/Ortaokulu müdürü Metin Gündoğdu ve müdür yardımcısı Lütfü Tolga Dura da iştirak etti. Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut" Bir araya gelip kalp kalbe, göz göze olacağımız, camdan uzaklaşıp candan yakınlaşacağımız bir ortamın oluşmasından dolayı mutluyuz. Bizler, çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyla, enerjiyle beslenen bir mesleğin müntesipleriyiz. Bizim kodlarımızda bu var. Evlatlarımızın kalplerinden, gözlerinden, heyecanlarından feyz alan ancak bu şekilde mutlu olan bir mesleğin mensuplarıyız. Şu an pırıl pırıl olan ve ödül alan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’’ dedi. Haber: Erol Küçük      
Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Kalite Etiket eTwinning ödül töreni Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde ödül alan öğretmenler için düzenlendi.

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Kalite Etiket eTwinning ödül töreni Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde ödül alan öğretmenler için düzenlendi. 2021 yılında yürüttükleri başarılı projeler ile eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi' almaya hak kazanan okullardan biri Bulancak İstiklal ilkokulu/ortaokulu öğretmenleri’nden Ayşen Engin, Hatice Dura, Erdal Bulut’a kalite etiketi verilirken aynı zamanda okullarına eTwinning okulu unvanı da kazandırdılar.

Yeşil Giresun Uygulama Oteli’nde il Milli Eğitim müdür yardımcısı Tuncer Turan, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve tüm il ve ilçelerden E-twinnimg Ulusal Ve Avrupa Kalite Etiketi alan öğretmenler ve ilgili okulların idarecileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan eTwinning Giresun İl proje Koordinatörü Tuğba Sağlam, programda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Avrupa Kalite Etiketi Ödül Töreni ve eTwinning faaliyetlerini yürüten herkese teşekkür eden Sağlam, " bu yıl Giresun’da e-twinning projeleri yapan öğretmen sayısında gözle görülür bir artış var.  Geçen yıla rağmen üç kat daha fazla. Amacımız eğitimde teknoloji kullanımını yaygınlaştırmak’’ dedi. Yapılan törene öğretmenleriyle birlikte Bulancak İstiklal İlkokulu/Ortaokulu müdürü Metin Gündoğdu ve müdür yardımcısı Lütfü Tolga Dura da iştirak etti. Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut" Bir araya gelip kalp kalbe, göz göze olacağımız, camdan uzaklaşıp candan yakınlaşacağımız bir ortamın oluşmasından dolayı mutluyuz. Bizler, çocuklarımızın gözlerindeki ışıltıyla, enerjiyle beslenen bir mesleğin müntesipleriyiz. Bizim kodlarımızda bu var. Evlatlarımızın kalplerinden, gözlerinden, heyecanlarından feyz alan ancak bu şekilde mutlu olan bir mesleğin mensuplarıyız. Şu an pırıl pırıl olan ve ödül alan öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz’’ dedi.

Haber: Erol Küçük

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.