İstanbul’un Fethi kutlandı

KÜLTÜR 30.05.2022 - 17:32, Güncelleme: 30.05.2022 - 17:32 7083+ kez okundu.
 

İstanbul’un Fethi kutlandı

İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırladığı kutlama programı ile 30 Mayıs Pazartesi günü kutlandı.
Bulancak AİHL salonunda yapılan ve okul öğrencisi Yiğit Efe Şahin’in sunuculuğunu ve sunumu yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Öğreten Yasin Uçar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okul öğrencilerinin yer aldığı tiyatro gösterisi ve oratoryo ile devam eden program mehteran gösterisi ile sona erdi. Programa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut,  İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu ve davetliler katıldı. Haber foto: Erhan GÜNDOĞAR  
İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırladığı kutlama programı ile 30 Mayıs Pazartesi günü kutlandı.

Bulancak AİHL salonunda yapılan ve okul öğrencisi Yiğit Efe Şahin’in sunuculuğunu ve sunumu yaptığı program saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Öğreten Yasin Uçar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra okul öğrencilerinin yer aldığı tiyatro gösterisi ve oratoryo ile devam eden program mehteran gösterisi ile sona erdi.

Programa Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, Bulancak Jandarma Komutanı Binbaşı Ersin Erkut,  İlçe Müftüsü Cevat Erişti, Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Yazı İşleri Müdürü Abdülkadir Tanrıverdi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Yüksel, Mal Müdürü Behçet Kemal Öner, Vergi Dairesi Müdürü Muhsin Yıldırım, HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu ve davetliler katıldı.

Haber foto: Erhan GÜNDOĞAR

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.