İnsansız Hava Araçları Kursu başlıyor

EĞİTİM 05.07.2021 - 18:00, Güncelleme: 05.07.2021 - 18:00 3072+ kez okundu.
 

İnsansız Hava Araçları Kursu başlıyor

Bulancak Lokman Hekim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi sertifikalı İnsansız Hava Araçları kursları açıyor.
Giresun üniversitesi Havacılık meslek Yüksek Okulu’ndan Öğretim görevlisi Doktor Fatma Selin Sak ve eşi Giresun üniversitesi Halk Sağlığı Bölümü İş Sağlığı Güvenliği Öğretim üyesi Zafer Sak okulda Müdür Yardımcısı Cem Mutlu Türkseven’le toplantı yaptılar. Türkseven yaptığı açıklamada:’’İnsansız Hava Araçları Ve Uçuş Eğitimi; havacılık kuralları ile ilgili gerekli bilgi ve becerileriyle İHA sistemlerini bilip, uçuş yapabilme yeterliklerine sahip olan bireydir. İlçede tüm okul öğrencileri başvurabilirler. 5 Temmuz’da başlıyor 31 Ağustos’ta bitiyor. İrtibat 05416444626 Salı ve Perşembe günleri 18-20 saatleri arası. 20 kişilik kontenjan var. Öğrencilerimizin havacılığı sevmesi için işbirliği yapacağız.’’dedi.  Haber: Erol Küçük
Bulancak Lokman Hekim Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi sertifikalı İnsansız Hava Araçları kursları açıyor.

Giresun üniversitesi Havacılık meslek Yüksek Okulu’ndan Öğretim görevlisi Doktor Fatma Selin Sak ve eşi Giresun üniversitesi Halk Sağlığı Bölümü İş Sağlığı Güvenliği Öğretim üyesi Zafer Sak okulda Müdür Yardımcısı Cem Mutlu Türkseven’le toplantı yaptılar.

Türkseven yaptığı açıklamada:’’İnsansız Hava Araçları Ve Uçuş Eğitimi; havacılık kuralları ile ilgili gerekli bilgi ve becerileriyle İHA sistemlerini bilip, uçuş yapabilme yeterliklerine sahip olan bireydir. İlçede tüm okul öğrencileri başvurabilirler. 5 Temmuz’da başlıyor 31 Ağustos’ta bitiyor. İrtibat 05416444626 Salı ve Perşembe günleri 18-20 saatleri arası. 20 kişilik kontenjan var. Öğrencilerimizin havacılığı sevmesi için işbirliği yapacağız.’’dedi. 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.