‘İyilik hareketinde öncüler olun’

YAŞAM 17.09.2021 - 17:36, Güncelleme: 17.09.2021 - 17:36 2485+ kez okundu.
 

‘İyilik hareketinde öncüler olun’

Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, Ahi Şeyhi Hacı Abdullah Halife Hazretlerini anma etkinlikleri kapsamında gittiği Yağlıdere İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kursunu ziyaret eden İl Müftüsü, burada çocuklarla bir araya geldi. Buradan İmam Hatip Lisesine geçen Müftü Topcan, Okul Müdürü Hüseyin Bıyık’ı ziyaret ederek görüştü. Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü, öğrencilere yaptığı konuşmada; “Yolunuzu bekleyen kardeşleriniz var. Yolda oyunda oynaşta olamazsınız. Azimli olun. Başaramayacak hiçbir konu olamaz. Güçlü olun, gücünüze inanın. Sen İmam Hatiplisin. Sıradan olmazsın. Hayata bigane kalamazsın. Burada sıradan olmak için değil farklı olmak için bulunuyoruz. Hayatınıza hedefler koyun. Hayalleriniz olsun yarınlara. Maddi varlığımız sizinle yaşayacağı gibi manevi değerlerimiz de sizinle yaşamalıdır.  İyilik hareketinde öncüler olun. Hastaneleri, huzurevlerini, ziyaret edin. Büyüklerinize hizmet edin, dualar alın. İmam Hatip nesli milletin umududur. Milleti hayal kırıklığına uğratmayın. Zorluklar insanı olgunlaştırır. Zoru olmayanın rahatı olmaz. Ekmeği güzelleştiren buğdayın kalitesi kadar ateşte pişmesidir.  Zorluk, sıkıntı insanı olgunlaştırır. Hepinize bu eğitim döneminde hayırlı başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.  
Giresun İl Müftüsü Ramazan Topcan, Ahi Şeyhi Hacı Abdullah Halife Hazretlerini anma etkinlikleri kapsamında gittiği Yağlıdere İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kursunu ziyaret eden İl Müftüsü, burada çocuklarla bir araya geldi. Buradan İmam Hatip Lisesine geçen Müftü Topcan, Okul Müdürü Hüseyin Bıyık’ı ziyaret ederek görüştü.

Daha sonra öğrencilerle bir araya gelen İl Müftüsü, öğrencilere yaptığı konuşmada; “Yolunuzu bekleyen kardeşleriniz var. Yolda oyunda oynaşta olamazsınız. Azimli olun. Başaramayacak hiçbir konu olamaz. Güçlü olun, gücünüze inanın. Sen İmam Hatiplisin. Sıradan olmazsın. Hayata bigane kalamazsın. Burada sıradan olmak için değil farklı olmak için bulunuyoruz. Hayatınıza hedefler koyun. Hayalleriniz olsun yarınlara. Maddi varlığımız sizinle yaşayacağı gibi manevi değerlerimiz de sizinle yaşamalıdır.  İyilik hareketinde öncüler olun. Hastaneleri, huzurevlerini, ziyaret edin. Büyüklerinize hizmet edin, dualar alın.

İmam Hatip nesli milletin umududur. Milleti hayal kırıklığına uğratmayın. Zorluklar insanı olgunlaştırır. Zoru olmayanın rahatı olmaz. Ekmeği güzelleştiren buğdayın kalitesi kadar ateşte pişmesidir.  Zorluk, sıkıntı insanı olgunlaştırır. Hepinize bu eğitim döneminde hayırlı başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.