Müdür Tosunoğlu, ziyaretlerine devam ediyor

EĞİTİM 14.09.2021 - 16:31, Güncelleme: 14.09.2021 - 16:31 2614+ kez okundu.
 

Müdür Tosunoğlu, ziyaretlerine devam ediyor

Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılındaki okul ziyaretleri kapsamında Gedikkaya Anaokulu ve Şehit İsa Yüksel İlkokulunu ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Gedikkaya Anaokulunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu'na, Okul Müdürü Meral Yavanoğlu Akyol tarafından okulun fiziki mekânlarıyla eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere eğitim çalışmalarına dair bilgiler sunuldu. Daha sonra Şehit İsa Yüksel İlkokuluna geçen Müdür Tosunoğlu, Okul Müdürü Harun Karabörk'ten eğitim öğretim faaliyetlerine dair bilgiler aldı. Okulun fiziki ortamlarını gezerek yerinde gözlemlerde bulundu. Müdür Tosunoğlu daha sonra, okul bahçesinde Beden Eğitimi dersi gören öğrenciler ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; 6 Eylül itibariyle başlayan yüz yüze eğitimde, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesini bir kez daha vurguladı. Çocukların kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve pandemi nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışılması gerektiğini dile getirdi. Giresun eğitim camiası olarak ekip ruhu ile hareket edip, eğitimin tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde, okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerinin altını çizdi.  
Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu yeni eğitim öğretim yılındaki okul ziyaretleri kapsamında Gedikkaya Anaokulu ve Şehit İsa Yüksel İlkokulunu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak Gedikkaya Anaokulunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu'na, Okul Müdürü Meral Yavanoğlu Akyol tarafından okulun fiziki mekânlarıyla eğitim ortamlarında yapılan düzenlemeler ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirler başta olmak üzere eğitim çalışmalarına dair bilgiler sunuldu.

Daha sonra Şehit İsa Yüksel İlkokuluna geçen Müdür Tosunoğlu, Okul Müdürü Harun Karabörk'ten eğitim öğretim faaliyetlerine dair bilgiler aldı. Okulun fiziki ortamlarını gezerek yerinde gözlemlerde bulundu.

Müdür Tosunoğlu daha sonra, okul bahçesinde Beden Eğitimi dersi gören öğrenciler ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; 6 Eylül itibariyle başlayan yüz yüze eğitimde, maske, mesafe ve temizlik kurallarına azami derecede dikkat edilmesini bir kez daha vurguladı. Çocukların kaliteli bir eğitim öğretim almaları ve pandemi nedeniyle eksikliği hissedilen konularda gerekli kazanımların sağlanması için daha özverili gayretli çalışılması gerektiğini dile getirdi.

Giresun eğitim camiası olarak ekip ruhu ile hareket edip, eğitimin tüm paydaşlarıyla iş birliği içerisinde, okul, ilçe ve il başarısının yükselmesi için gereken gayreti göstereceklerinin altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.