1998 model Ford transit icradan satılık

EKONOMİ 29.07.2021 - 09:31, Güncelleme: 29.07.2021 - 09:31 2358+ kez okundu.
 

1998 model Ford transit icradan satılık

FATSA İCRA DAİRESİ
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 52AY306 Plakalı , 1998 Model , FORD Marka , TRANSİT M 15 Tipli , VC64511 Motor No'lu , SFAEXXDJVEVC64511 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Beyaz, Yapılan bilirkişi incelemesinde aracın kullanıma bağlı eskime hasarlarının bulunduğu belirlenmiştir. Araç organize sanayi yolu üzeri Fatsa Yediemin Otoparkında bulunmakta olup, satış gününden bir gün öncesinden satış saatine kadar görülüp incelenebilir. Görsel olarak incelenmiştir. Parça eksikliği vehasar kaydı tam olarak bilinmemektedir. Detaylı inceleme ile ortaya çıkabilecek gizli, açık kusur, hasar ve arızalar hakkında ( motor, mekanik ve tüm hususlar için )bilgi sahibi olunamamış olup icradan satılık olduğu belirtildi.   Ayrıntılı bilgi için tıklayınız…  
FATSA İCRA DAİRESİ

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 52AY306 Plakalı , 1998 Model , FORD Marka , TRANSİT M 15 Tipli , VC64511 Motor No'lu , SFAEXXDJVEVC64511 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Manuel , Rengi Beyaz, Yapılan bilirkişi incelemesinde aracın kullanıma bağlı eskime hasarlarının bulunduğu belirlenmiştir. Araç organize sanayi yolu üzeri Fatsa Yediemin Otoparkında bulunmakta olup, satış gününden bir gün öncesinden satış saatine kadar görülüp incelenebilir. Görsel olarak incelenmiştir. Parça eksikliği vehasar kaydı tam olarak bilinmemektedir. Detaylı inceleme ile ortaya çıkabilecek gizli, açık kusur, hasar ve arızalar hakkında ( motor, mekanik ve tüm hususlar için )bilgi sahibi olunamamış olup icradan satılık olduğu belirtildi.

 

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.