‘Sizlere güvenimiz sonsuz’

SPOR 16.03.2021 - 17:51, Güncelleme: 16.03.2021 - 17:51 3296+ kez okundu.
 

‘Sizlere güvenimiz sonsuz’

TFF 1. Lig temsilcimiz GZT Giresunspor’da, bütün gözler cumartesi akşamı deplasmanda Yılport Samsunspor ile oynanacak Karadeniz derbisine çevrildi.
Bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çotanaklarda, teknik direktör Hakan Keleş talebelerine özel çalışmalar yaptırıyor. Oyuncularıyla sık sık konuşup onlara moral veren Keleş, futbolcularından dış dünyaya kulaklarını tıkayıp tamamen Samsunspor karşılaşmasına odaklanmalarını istedi. Karadeniz derbisini bir fırsat olarak gördüğünü ifade eden Keleş, “Sizlere güvenimiz sonsuz. Samsunspor maçıyla birlikte üç maçlık kötü gidişe ‘dur’ deyip, yeni bir başlangıç yapacağız” diyerek, talebelerini zorlu doksan dakikaya motive etmeye çalışıyor.
TFF 1. Lig temsilcimiz GZT Giresunspor’da, bütün gözler cumartesi akşamı deplasmanda Yılport Samsunspor ile oynanacak Karadeniz derbisine çevrildi.

Bu zorlu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çotanaklarda, teknik direktör Hakan Keleş talebelerine özel çalışmalar yaptırıyor. Oyuncularıyla sık sık konuşup onlara moral veren Keleş, futbolcularından dış dünyaya kulaklarını tıkayıp tamamen Samsunspor karşılaşmasına odaklanmalarını istedi.

Karadeniz derbisini bir fırsat olarak gördüğünü ifade eden Keleş, “Sizlere güvenimiz sonsuz. Samsunspor maçıyla birlikte üç maçlık kötü gidişe ‘dur’ deyip, yeni bir başlangıç yapacağız” diyerek, talebelerini zorlu doksan dakikaya motive etmeye çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.