Yerel basının sorunları konuşuldu

GÜNDEM 27.12.2020 - 17:52, Güncelleme: 27.12.2020 - 17:52 2339+ kez okundu.
 

Yerel basının sorunları konuşuldu

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Engin Kaşdaş, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve Kurum Personeli İbrahim Ortatepe ile Giresun Valisi Enver Ünlü'yü ziyaret etti.
Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin'in de hazır bulunduğu ziyarette pandemi sürecinde olumsuz etkilenen yerel basının sorunları hakkında konuşuldu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Müdür Kaşdaş, "Makamında ziyaret ettiğimiz Giresun Valisi Sayın Enver Ünlü'yü şube çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik, özelikle Pandemi sürecinin her yönüyle olumsuz etkilediği yerel basın için kendisinden destek istedik. Sayın Valimizin bu konudaki hassasiyetinden büyük memnuniyet duyduk. Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin ve şube personelimiz İbrahim Ortatepe'nin de hazır bulunduğu ziyarette kurumumuz yayınlarından takdim ettiğimiz Sayın Valimize kabulleri ve nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz. Giresun'un hizmetinde, yerel gazetelerimizin her daim yanındayız" dedi. Müdür Kaşdaş ve Başkan Bayram daha sonra ise Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu da ziyaret ettiler.
Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Engin Kaşdaş, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram ve Kurum Personeli İbrahim Ortatepe ile Giresun Valisi Enver Ünlü'yü ziyaret etti.

Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin'in de hazır bulunduğu ziyarette pandemi sürecinde olumsuz etkilenen yerel basının sorunları hakkında konuşuldu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Müdür Kaşdaş, "Makamında ziyaret ettiğimiz Giresun Valisi Sayın Enver Ünlü'yü şube çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik, özelikle Pandemi sürecinin her yönüyle olumsuz etkilediği yerel basın için kendisinden destek istedik. Sayın Valimizin bu konudaki hassasiyetinden büyük memnuniyet duyduk. Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, Giresun Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin ve şube personelimiz İbrahim Ortatepe'nin de hazır bulunduğu ziyarette kurumumuz yayınlarından takdim ettiğimiz Sayın Valimize kabulleri ve nazik ev sahipliği için teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz. Giresun'un hizmetinde, yerel gazetelerimizin her daim yanındayız" dedi.

Müdür Kaşdaş ve Başkan Bayram daha sonra ise Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu da ziyaret ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.